Tjenester

Pyntlund Interiør tilbyr små og store tjenester innen interiør. Jeg hjelper mer enn gjerne til med totale løsninger til hus og hytte. Men jeg ønsker samtidig å imøtekomme behovet for enkel og rimelig veiledning på ulike områder. Jeg vil også bistå der hvor man kun har et begrenset budsjett, og jeg ser at mange kan ha stor nytte av kun god veiledning til innkjøp og styling utfra hva man kanskje allerede har. Mange bruker masse unødvendige penger på feilkjøp, så ser man langsiktig på det, kan jeg bidra til at du sparer penger og likevel får et nydelig resultat. Selvsagt er det også en glede å hjelpe deg som virkelig vil legge mye i interiøret ditt. Jeg har en forkjærlighet for å innrede og planlegge hytter, men også hus og andre boliger. Tekstiler og plassbygde løsninger får ofte en sentral plass i mine interiører.

Mine tjenester:

-Planløsning og eksteriør

Gode ideer og utarbeidelse av skisser for byggeprosjekter av hus/hytter. Du får da hjelp til bedre planløsning, ideer til påbygg/nybygg. Jeg er opptatt av at planløsningen må være praktisk uten at det går på bekostning av eksteriør og estetikk. Ja takk, begge deler!! Jeg har god erfaring med å lage tegninger som utnytter arealet ved kreative og personlige løsninger.

-Interiørveiledning generelt

Vi finner sammen den røde tråden og skaper en personlig og helhetlig atmosfære. For meg er det viktig at kundens sjel og personlighet må komme frem, vi skal ikke bare skape et bilde fra en katalog, men et hjem...Balanse og harmoni er nøkkelbegrep.

-Personal shopper

Svært mange opplever ofte dyre feilkjøp. Dette kan bli både kostbart og frustrerende på sikt. Man opplever kanskje ikke å komme i mål, ting får aldri det utrykket man etterstreber. Her kan jeg hjelpe, og jeg er overbevist om at du vil spare både tid og penger på sikt ved hjelp til varige og gode valg. Jeg bistår med innkjøp, hjelper deg frem til den rette fargeskala, finner frem prøver på tekstiler, farger osv. Du bestemmer selv omfanget. Jeg har også lang erfaring med markedet, og hvor du kan finne produktene  du drømmer om....

-Boligstyling

Du får god hjelp til boligstyling uten at det koster skjorta.. Vi jobber da med å benytte interiør du allerede har, men sper på med lekre puter, blomster og mindre gjenstander som hever inntrykket. Jeg hjelper deg med å se hva du bør fjerne før visning, og hvordan du best mulig lager et innbydende innteriør og en god stemning med enkle midler.

-Interiørkonsultasjon på nett

Du sender meg rett og slett bilder og beskrivelser, og jeg gir deg veiledning og tips tilbake. 

-Kunst

Jeg maler på bestilling, og kan tilpasse både mål, motiv og fargeskala til ditt interiør.